Légtisztítás

Légmosó

|

Légtisztító

|

Levegőtisztító

Légtisztítás a komfortos környezetért

Szeretné, ha az Ön környezetében is olyan tiszta lenne a levegő, mint az Alpokban? Tudja meg miként lehetséges mindez egy légtisztítóval.
Tudjon meg többet

Légtisztító, légmosó tippek

Légmosó, légtisztító tippek

A légmosó és légtisztító készülékek használata még egyszerűbb és hatékonyabb, ha megismeri a gyakorlatból összegyűjtött hasznos tippeket.

Tippek, mikor használja a légmosó, légtisztító készülékét

„Figyelem, csak akkor használjon légmosó vagy légtisztító készület, ha friss, tiszta levegőt szeretne környezetében”. Igen általánosságban a légtisztító, légmosó berendezések mindennapi használata az ideális, hiszen a friss és tiszta, oxigén dús levegőre nap, mint nap szüksége van. Mégis vannak olyan élethelyzetek, amikor a légtisztító, légmosó készülékeknek kiemelkedően fontos szerepe van. Ismerje meg ezeket:

A légtisztító, légmosó használta

  • Padlófűtés – a szőnyegben megülő, felgyülemlő port és szennyeződéseket a padlófűtés folyamatosan keringeti környezetében. Ennek köszönhetően a levegőben lévő por koncentrációja megnő, ami könnyen irritációhoz és légúti betegségekhez vezethet. A légtisztító, légmosó berendezések, azonban meggátolják ezt. Légtisztító légmosó készülék – hogy csak a padlófűtés előnyeit érezze, élvezze.
  • Szmogriadó – a szmog kiszűrése a mindennapokban is fontos, de kiemelten fontos a szmogriadó ideje alatt.  A légtisztító és a légmosó berendezések használata ezekben az időszakokban még fontosabb.
  • Allergia – pollenriasztás – évről évre, rettegve várja az allergia szezon tetőzését? Egy megbízható légtisztító, légmosó berendezéssel, közvetlen környezetében akkor sem kell az allergia tüneteitől tartania, amikor a levegőben lévő pollenkoncentráció az átlagos érték többszörösére emelkedik. A légmosó, légtisztító által megszűrt levegőjű helység mindig fellélegzést tartogat az Ön számára.
  • Állatszőr – nem tud megbirkózni a kutya és macskaszőr okozta irritációval? Nyugodjon meg, nem a kis kedvenc örökbeadása az egyetlen megoldás. Egyes légtisztító és légmosó berendezések a por mellett az állatszőrt is kiszűrik a levegőből.

Ismerje meg a különféle légmosó, légtisztító berendezéseket, amelyek az ilyen vészhelyzetekben is garantálják a friss, tiszta levegőt. Kattintson a légmosó, légtisztító választékért »

Tippek, a légmosó, légtisztító hosszú élettartamához

A légtisztító és légmosó hosszú élettartamának kulcsa, a rendszeres karbantartás. De miből is áll a levegőtisztító készülékek karbantartása, és mi okozhat egyébként problémát egy légmosó, légtisztító működésében? – Itt ezt is megtudhatja:

A levegőtisztítóknál a típustól függően az okozhat problémát, ha

  • a légmosó, légtisztító víztartálya kiürül, amely kivédhető persze a rendszeres utántöltéssel
  • a légmosó, légtisztító belsejében vízkő rakódik le, ami azonban egy kis ecettel könnyedén eltávolítható
  • a szűrős légtisztító esetében pedig az elhasználódott szűrő, amelyet rendszeresen kell cserélni, annak megfelelően, hogy az adott időszak alatt mennyire használódott el

A pontos karbantartási igények a levegőtisztító berendezések, légtisztítók, légmosók típusától függően változik. Az egyes légmosó és légtisztító típusokat és sajátosságaikat, a légmosó, légtisztító készülékek részletes karbantartási igényét nézze meg itt »

Légtisztítás légmosó, légtisztító

Légtisztító, légmosó előnyei

Légtisztító, légmosó működése